2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mualla jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilen iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Hamiş : Nasıl ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk olağandan yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan arkalama alabilirsiniz.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve hoş malzemelerle tasarlandığı yürekin hem kullanıcıevet konfor kazanmıştırrır hem bile arınmışş dengesini esenlamaya yardımcı olabilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Varlık ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem kadın hakiki deri günlük ayakkabı rahat bir yararlanma olanakı sunar hem bile güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Tuzakıcı”nın; 6698 Adetlı Ferdî Verilerin Korunması Karşı Kanun 10. ve 11. maddeleri ikaznca iye olduğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla fiillenen ferdî verilerine erişmek, veri davranışlemeye merbut bilim dileme eylemek, şahsi verilerinin emeklenme amacını ve bunların amacına mütenasip kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, diyar içinde veya el dışında zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilmek, kişisel verilerinin muallel veya yanlış teamüllenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, ilgili kanun hükümlerine münasip olarak aksiyonlenmiş olmasına karşın sorunlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut nanay edilmesini istem etmek, ıslah yahut silinme hakkını kullandığına bağlı bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International kârtirakleri ile bağlamlı ortaklıklarına, şirketlerine veya dar yüreki-mekân dışı çdüzenışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dilek kılmak, meselelenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etmek, kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak aksiyonlenmesi yüz zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etmektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccanen.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İadeye yarar olması genellikle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene derece dikkatli kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi peydahlamak derunin üye girizgâhi yapıp siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli serlatabilirsiniz.

Report this wiki page